Contul tau

Cauta in galerie

Premii

Premiul I

Laptop HP ProBook 4540s

Bucura-te de performante extraordinare atunci cand rulezi jocuri uzuale datorita Intel® HD Graphics fara a avea nevoie de hardware aditional. Procesorul dual-core Intel Core i3, cu capacitate de multitasking pe 4 cai este dotat pentru a face fata noilor upgrade-uri de software. Cu generatia 2a de procesoare Intel Core i3 aveti acces la urmatoarele caracteristici:

- Design elegant - Culoarea gri metalic completeaza finisajul de aluminiu slefuit vertical. Aspectele placute ale PC-ului se fac remarcate la calatoria intre casa si serviciu prin carcasa de aluminiu adaugata.

- Tehnologia Intel HT permite fiecarui nucleu al procesorului dumneavostra sa lucreze simultan la doua sarcini.

- Securitate dincolo de parole - Acces securizat la informatii, utilizand HP Face Recognition sa va protejati computerul portabil si datele sensibile pe care le contine cu HP ProtectTools

- Conectivitate oferita prin Wireless 802.11b/g/n Wi-Fi si Bluetooth 4.0 cu urmatoarele porturi: 2USB 2.0,2USB 3.0, VGA, audio out, power, RJ-45, microphone, HDMI, Media Card Reader

Premiul II

Laptop HP Compaq HP 650 B6N59EA (Geanta inclusa)

Echipat pentru a duce lucrul la bun sfarsit

HP 650 combina un afisaj HD cu diagonala de 39,6 cm (15,6") cu capabilitatile procesorului Intel si capabilitatile wireless, precum Wi-Fi CERTIFIED WLAN.

Conceput pentru utilizare mobila
HP 650 poate tine din mers pasul cu activitatile zilnice. Carcasa durabila protejeaza finisajul mat de culoarea carbunelui al computerul portabil, astfel incat sa arate la fel de profesional ca si dvs.
Nu sacrificati dimensiunea de afisare pentru portabilitate. Transportati HP 650 de la o la intalnire la alta si va bucurati de vizualizarea excelenta pe afisajul HD cu diagonala de 39,6 cm (15,6 ').

Conceput pentru afaceri
Dezvoltati efectele vizuale uimitoare fara incetinirea computerului portabil, datorita placii grafice integrate de la Intel.
Conectati-va cu colegii si prietenii prin Internet si e-mail la birou sau la hotspot-urile preferate cu Wi-Fi CERTIFIED WLAN.

Premiul III

Imprimanta HP Officejet Pro 8100 Printer

Imprimati color la calitate profesionala cu un cost pe pagina cu pana la 50% mai mic fata de imprimantele laser.
- Creati documente color profesionale la un cost pe pagint cu pana la 50% mai mic decat al echipamentelor laser competitive.
- Imprimati la viteze ISO (comparabile cu ale echipamentelor cu laser) de pana la 20 ppm alb-negru, 16 ppm color utilizand cernelurile individuale accesibile.

Imprimati wireless sau cand sunteti in miscare cu o selectie de optiuni de imprimare mobila.
- Descoperiti libertatea imprimarii cu HP ePrint - acum puteti sa imprimati virtual de oriunde.
- Imprimati e-mailuri, documente, pagini Web si multe altele direct din iPad®, iPhone® sau iPod touch® cu AirPrint.

Partajati caracteristicile de inalta productivitate intre mai multi utilizatori.
- Cresteti productivitatea - si economisiti timp si hartie - cu imprimarea automata fata-verso.
- Creati pliante fata-verso, fotografii fara chenar, prospecte impresionante precum si alte materiale cu aspect profesional.

Mentiuni x 10

Multifunctional HP Deskjet 1050A AIO CQ198B

Imprimati, scanati si copiati documente uzuale cu acest echipament multifunctional HP fiabil.

Compact si accesibil, acest dispozitiv elegant este simplu de configurat si de utilizat si este proiectat pentru a va ajuta sa reduceti impactul asupra mediului

Sponsor