Contul tau

Cauta in galerie

Regulamentul oficial

Regulamentul oficial

Art.1
Conditii generale

 • Concursul foto este organizat si desfasurat de SC System Plus SRL.
 • Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (" Regulamentul oficial ").
 • Tematica concursului este "Fotografie Urbana".

Art.3
Dreptul de participare

 • La concurs pot participa fotografiile care reprezinta in mod direct tipul de fotografie propus in descrierea concursului “Fotografie urbana”. Fotografiile trebuie sa fie realizate in 2012. Concursul se va desfasura in perioada 25 octombrie 2012 - 25 noiembrie 2012 .
 • Un participant poate inscrie mai multe fotografii. Odata cu inscrierea fotografiei, participantul este de acord ca aceasta sa apara si sa fie discutata in galeria de pe pagina de concurs.
 • La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto indiferent de marca. Vor fi descalificate fotografiile ale caror proprietati au fost modificate pentru a impiedica identificarea modelului de aparat foto utilizat. Fotografia trebuie sa contina si EXIF-ul acesteia pentru a putea intra in concurs. Fotografiile nu trebuie sa contina scris vizibil numele concurentului sau orice adresa ce poate trimite catre un alt site in afara de concurs-foto.ro.
 • Fotografiile inscrise in concurs vor putea fi editate pe urmatoarele coordonate: luminozitate, contrast, saturatie, nivele de culoare si crop. Latura mare a fotografiei trebuie sa aiba minimum 2000 de pixeli, iar rezolutia trebuie sa fie de minimum 240 dpi. De asemenea, fotografia trebuie sa pastreze ratia originala la care a fost realizata (de exemplu 3:2). Nu vor putea fi folosite ajustari legate de unghiul de fotografiere (de exemplu indreptarea liniei orizontului), nu se pot adauga elemente straine in fotografie sau sterge elemente existente, nu sunt permise lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii. Orice alt procedeu de postprocesare in afara de cele cinci elemente permise enumerate mai sus este interzis.
 • Toate fotografiile vor avea in comentariu numele pozei si o scurta descriere.
 • Participantul declara in mod implicit prin inscrierea imaginii in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi nici unul din premiile acordate.
 • Participantul permite utilizarea fotografiei sale in scopuri necomerciale in mediul online pe site-ul concurs-foto.ro, precum si in alte prezentari si materiale publicitare realizate de sponsorii concursului.
 • Castigatorul fiecarui premiu va fi rugat sa ofere si fotografia originala pentru validarea lui. Daca incalca regulile legate de editare va fi descalificat, iar juriul va alege castigatoare o alta fotografie.
 • Pentru a putea intra in concurs, fotografia trebuie sa fie in format JPEG sau NEF si trebuie urcata direct pe site-ul concursului www.concurs-foto.ro
 • Castigatorul va fi anuntat in maximum 15 zile de la terminarea concursului, urmand a primi Premiul in maxim 45 de zile din momentul anuntarii castigatorului.
 • Nota va fi acordata de un juriu format din fotografi profesionisti:

 

 1. Serban Mestecaneanu este fotograf independent si initiatorul si directorul SAFO, Salonul de Fotografie Bucuresti (http://www.salonfoto.ro). A avut o serie de expozitii personale in Romania, Marea Britanie si Germania si a publicat 3 albume de fotografie: SoNoRo - Imagining Music (2008), Fata Nevazuta a Operei (2008) si Oamenii, Orasul, Festivalul TIFF (2012). Mai multe informatii pe http://www.meste.ro
 2. Bogdan Dinca - www.fotografiidefamilie.ro
 3. Mihai Dragomir.www.mioritics.ro

 

 • La Concurs nu pot participa membrii juriului, angajatii System Plus, Gemini System Plus, GMN Distributie, Dell, Hewlett-Packard sau rudele lor pina la gradul doi inclusiv.

Art.4
Premiile

Concursul va avea 13 castigatori care vor primi astfel:

 • Premiul I - HP 4540s i3-2370M 15 2GB/320 SIL SEA PC (Geanta inclusa)B6N81EA
 • Premiul II - HP Compaq HP 650 B6N59EA (Geanta inclusa)
 • Premiul III – Imprimanta HP Officejet Pro 8100 Printer
 • 10 mentiuni - Imprimanta HP Deskjet 1050A All-in-One - J410G

 Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a prezenta Organizatorilor datele necesare pentru verificarea identitatii : serie si numar buletin, CNP si adresa. Numele declarat la inscrierea in Concurs trebuie sa fie acelasi cu cel din actul de identitate. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant.

 

Nominalizarea castigatorilor: premiile 1, 2, 3 si mentiunile sunt acordate de un juriu format din fotografi profesionisti.

 

Art.5
Predarea premiilor

 • Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la Concurs constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca persoana, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia pot fi facute publice si folosite in materiale electronice sau tiparite de catre Organizatori fara nici un fel de plata aferenta, acord valorand cesiunea drepturilor patrimoniale corespunzatoare ale castigatorilor catre Organizatori pe teritoriul Romaniei pentru intreaga perioada de protectie a acestora.
 • Toate premiile Concursului trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 1 luna de la anuntarea castigatorilor, in caz contrar premiile nemaifiind datorate de catre Organizatori.
 • Intrarea in posesia premiilor poate fi realizata prin urmatoarele metode: prin participarea la festivitatea de premiere, prin deplasarea la sediul firmei System Plus sau prin curierat.
 • In cazul in care cistigatorul unuia dintre premii este minor sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai insotit de un parinte sau de reprezentatul legal.

Art.6
Acord de principiu

 • Trimiterea fotografiilor si participarea la concurs presupun ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.

 

Sponsor